Freelance sales solutions

Freelance sales solutions

Op zoek naar een zelfstandig technisch buitendienst verkoper met tonnen ervaring?

Steven Colman, uw freelance commerciële goalgetter voor Oost- en West-Vlaanderen

Is uw bedrijf in volle expansie maar vindt u het in dienst nemen van een vaste commerciële buitendienst medewerker nog een brug te ver? Wil u een nieuw product lanceren in de (industriële) markt maar hebben uw verkopers in loondienst reeds de handen vol? Is uw top accountmanager even van de radar verdwenen door ziekte of krijgt u het koud zweet bij het denken aan prospectie?

Geen nood: Steven Colman helpt u als zelfstandig technisch buitendienst verkoper uit de brand en belooft daarenboven nog enkele krijgshaftige eretekens onder de vorm van verhoogde omzetten, grotere winstmarges, een grotere klantenportefeuille en een aangescherpt verkoopteam.

People don’t buy ‘what’ you do, they buy ‘why’ you do it

Simon Sinek

Werken met een zelfstandig technisch buitendienst verkoper: een voordelige en slimme zet!

De huidige trend liegt er niet om: steeds meer bedrijven schakelen de expertise en ervaring in van een zelfstandige of freelance accountmanager / vertegenwoordiger om hen tijdelijk of permanent, voor één of meerdere dagen per week te ondersteunen in het boosten van hun omzet. Een slimme zet, want werken met een verkoper op zelfstandige basis biedt een waaier aan voordelen voor uw bedrijf:

Sales solutions

Een freelance verkoper op commissie heeft er alle baat bij om zich 100% in te zetten voor uw bedrijf en werkt vaak op basis van het ‘no cure no pay-principe. Hierdoor zijn zelfstandige vertegenwoordigers bijzonder flexibel, loyaal en snel inzetbaar.

Doordat ze ervaring opdoen bij verschillende klanten/opdrachtgevers, hebben zelfstandige verkopers veelal een netwerk uitgebouwd dat van onschatbare waarde is voor uw bedrijf. Zo krijgt u sneller een voet tussen de deur en bovendien kan een freelance commercieel medewerker meerdere bedrijven voorstellen tijdens één klantenbezoek. Een win-win voor elke partij!

Een commerciële medewerker op zelfstandige basis binden aan uw bedrijf betekent uitgekiend talent aan een voordelig tarief. Er is immers geen sprake van een dertiende maand, doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld of een ontslagvergoeding. Bovendien is een zelfstandige of freelance accountmanager niet onderworpen aan het arbeidsrecht. Hij werkt dus waar en wanneer hij dat zelf wil en beschikt (tenzij anders afgesproken) zelf over een wagen, laptop en gsm.

Prospecta, Sales & HR solutions van de bovenste plank

Als zelfstandig technisch buitendienst verkoper kent Steven Colman de industriële markt als zijn broekzak. Deze commerciële goalgetter bewandelt sinds 2005 een boeiend parcours voor belangrijke industrieel-technische spelers zoals IMES, Eriks Baudoin, Narviflex, Remotec, enz. Het is dankzij deze bedrijven en diens klanten, dat Steven een stevig netwerk aan technisch-industriële ondernemingen opbouwde binnen Oost- en West-Vlaanderen. Een netwerk dat hem vandaag als technisch vertegenwoordiger op zelfstandige basis geen windeieren legt.

Vertrekkend vanuit zijn eigen succes als zelfstandig technisch buitendienst verkoper voor (veelal technisch-industriële) bedrijven gelegen in Oost- en West-Vlaanderen, richtte Steven Colman samen met zijn echtgenote Veerle Van de Spiegle de bvba Prospecta op. Het is vanuit Prospecta dat Steven als zelfstandig technisch accountmanager bedrijven binnen Oost- en West-Vlaanderen ondersteunt in hun verkoopprocessen, daar waar Veerle, freelance Payroll & HR Manager, zowel grote als kleine ondernemingen tijdelijk of permanent ondersteunt en adviseert in hun Payroll en HR-beleid.

Naast deze winning combo van Sales & HR solutions biedt Prospecta daarenboven Freelance Solutions op maat van uw bedrijf aan. Of u nu op zoek bent naar een freelance MarCom Manager, een zelfstandige grafische allrounder of een Global Sourcing & Procurement Specialist: you name it, Prospecta finds it.

Zin in een
meet & greet?

Bent u ervan overtuigd dat u meer kunt halen uit uw verkoop maar u weet niet waar te starten? Vindt u werken met een freelance of zelfstandig verkoper een boeiend gegeven, maar krijgt u de puntjes niet op de i gezet? Zijn uw verkoopmedewerkers toe aan een adrenalineshot?

Als technisch doorwinterde buitendienstverkoper op zelfstandige basis verduidelijkt Steven Colman u zonder omwegen de commerciële mogelijkheden voor uw bedrijf, uw team of uw product.

Zin in een persoonlijk gesprek met deze vriendelijke kuitenbijter, industriële netwerker en praatgrage luistervink? Elke verkoop start met een geslaagde eerste indruk.

Let’s succeed together