Team

Sales Solutions

Steven Colman koos na zijn studies voor een loopbaan als sales expert. Als sales consultant vertaalt hij zijn jarenlange ervaring als succesvolle vertegenwoordiger bij verschillende bedrijven in doeltreffende opleidingen en advies op maat.

Enerzijds ondersteunt hij ondernemingen met het uitwerken van een plan met oog op meer omzet en hogere winstmarges, anderzijds helpt hij vertegenwoordigers met tips & tricks om hun verkooptechnieken te optimaliseren.

Sinds 2015 werkt hij op zelfstandige basis voor verschillende ondernemingen.

HR Solutions

Veerle Van de Spiegle studeerde handelswetenschappen aan de Vlekho in Brussel en volgende een aanvullende opleiding HR management aan de Vlerick Business School. Ze heeft zich in de loop van haar achttienjarige carrière gespecialiseerd in payroll en HR.

Als zelfstandig HR consultant begeleidt ze ondernemingen in het optimaliseren van de HR processen. Dit gaat van ondersteuning bij de HR administratie en rapporteringen aan het management, tot het implementeren van tijdsregistratiesystemen en/of de koppeling met een loonmotor van het sociaal secretariaat.

Het doel is steeds de kosten te beperken door de HR flow zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Reacties gesloten.